top of page

A győri önkormányzat díszközgyűlését biztosítottuk.

A győri városházán megrendezésre kerülő közgyűlések, közmeghallgatások és díszközgyűlések állandó biztosítói, teremőrei vagyunk.

Csapatunk felel a zavartalon ülések lebonyolításáért, a házirend betartatásáért. Most sem volt máshogy a győri önkormányzat díszközgyűlésen ahol az 1848–1849-es forradalom és szabadságharc eseményeire és hőseire emlékeztek március 15-én a városházán.

Itt adták át a díszpolgári, a Pro Urbe és a sajtódíjat, valamint felavatták Kolozsváry Ernő egykori polgármester szobrát.




A díszpolgári címet idén Szijjártó Péternek szavazta meg a győri közgyűlés. A politikus országgyűlési képviselőként és miniszterként Győr gazdasági életének fejlődése érdekében végzett, maradandó értéket teremtő munkája, valamint az egyházi és egyetemi fejlesztésekben játszott meghatározó tevékenysége elismeréseként vehette át a díszpolgári címet.


Köszönjük a győri Önkormányzat megtisztelő bizalmát!








Győr, március 15, ünnepség, rendezvény, forradalom, fidesz, szijjártó, külügyminiszter, városháza, őrház, security, rendezvénybiztosítás, díszközgyűlés, díjátadó, szabadságharc, Pro Urbe, díszpolgár,

Comments


bottom of page